bannerallETPA
A+ A A-

Προφίλ

Η πρωτοποριακή ακαδημία mgm σε συνεργασία με την minitennisπαρέχει την ολοκληρωμένη πρόταση εκμάθησης τένις στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, με καινοτόμα προγράμματα υψηλού επιπέδου, έμπειρους προπονητές και αποδεδειγμένες μεθόδους που εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα σε αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου

Η πολυετής εμπειρία της κας Μαρίας Γαρμπή που είναι συντονίστρια της MGM Tennis Academy και διευθύνων σύμβουλος της Mini Tennis, καθώς και η καταξιωμένη προπονητική ομάδα που την πλαισιώνει με την υποστήριξη επιστημόνων όπως αθλητικοί παιδοψυχολόγοι, αθλητίατροι, εργοθεραπευτές, συγκροτούν την πλέον αποτελεσματική ομάδα. Οι αθλητές μας απολαμβάνουν μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα προνόμια και εξειδικευμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η απόδοση των προπονήσεών τους και να βελτιστοποιηθεί ο ρυθμός εξέλιξής του κάθε ενός προσωπικά. Διεκδικώντας υψηλούς στόχους και κυνηγώντας κάθε στιγμή τα όνειρά τους.

Η πειθαρχεία, το σύστημα και οι εξατομικευμένες εφαρμογές προπόνησης, αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της MGM Tennis Academy.

Πέρα από την αμιγώς τεχνική προπόνηση, εστιάζουμε στη στρατηγική αλλά και στην πνευματική διαχείριση του αθλήματος μέσα και έξω από το γήπεδο, στοιχεία σπάνια αλλά σαφώς απαραίτητα για τη διάκριση

Login or Register

LOG IN

×

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.